Η ιστορία μας

Να είσαι ο εαυτός σου. Να είσαι φυσική

Να είσαι ο εαυτός σου.

Το σώμα και η ομορφιά μας είναι δύο από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματά μας. Πιστεύουμε ότι η φροντίδα της επιδερμίδας ενισχύει, υποστηρίζει και εμπλουτίζει την φυσική ομορφιά και ευεξία μας βοηθώντας μας να αποκαλύψουμε την εσωτερική ομορφιά μας. Κάθε προϊόν Rivage είναι προσεκτικά σχεδιασμένο για να θρέφει, να αναδεικνύει τη φυσική ομορφιά και να αναζωογονεί το πνεύμα μας, βοηθώντας μας να αισθανθούμε καθημερινά ενδυναμωμένοι, επιθυμητοί και με αυτοπεποίθηση.

Να είσαι φυσική.

Η φύση προσφέρει πληθώρα στοιχείων που μπορούν να καταπραΰνουν, να ενυδατώσουν και να ενεργοποιήσουν την επιδερμίδα σας. Χρησιμοποιούμε τα πιο ισχυρά μετάλλα και εκχυλίσματα βοτάνων της φύσης για να αποκτήσετε την τέλεια επιδερμίδα. Αναζωογονήστε , αναγεννήστε και ανανεώστε της επιδερμίδας σας με Rivage. Φυσικά.

Έρευνα και Ανάπτυξη

Η αποστολή μας είναι να αναδείξουμε ότι καλύτερο παρέχει η φύση, ώστε να μπορέσουμε να αναδείξουμε το καλύτερο σε εσάς.

Φύση και επιστήμη σε αρμονική συνεργασία.

Η φύση μας δίνει τις πρώτες ύλες - τα εξαιρετικά εκχυλίσματα βοτάνων και τα σπάνια ορυκτά και μέταλλα που καταπραΰνουν, ενυδατώνουν και θεραπεύουν την επιδερμίδα σας. Η επιστήμη μας δίνει την εμπειρία να κατανοήσουμε την δύναμη των ορυκτών από τη Νεκρά Θάλασσα και των βοτάνων, ως συστατικά των προϊόντων μας.

Με τον συνδυασμό φύσης και επιστήμης μπορούμε να παράγουμε φυσικά προϊόντα που προσφέρουν αξιόλογα διαχρονικά αποτελέσματα.

Ορυκτά Νεκρά Θάλασσας

Το αλάτι, η λάσπη και το νερό από τη Νεκρά Θάλασσα περιέχουν 23 στοιχεία, 12 από τα οποία δεν υπάρχουν σε καμία άλλη θάλασσα στον κόσμο. Τα μέταλλα περιλαμβάνουν μαγνήσιο, κάλιο, χλωρίδιο , βρωμίδιο , ασβέστιο, νάτριο και ιώδιο. Συνδυαστικά αυτά τα μέταλλα επιταχύνουν τον μεταβολισμό των κυττάρων, ρυθμίζουν την ισορροπία του νερού, ανακουφίζουν και θεραπεύουν τις παθήσεις της επιδερμίδας και διεγείρουν τη φυσική διαδικασία ανάπλασης.

Η πιστοποιημένη με Ecocert Λάσπη από τη Νεκρά Θάλασσα προσφέρει στο δέρμα σας ένα μοναδικό μίγμα ορυκτών και μετάλλων το οποίο είναι παγκοσμίως γνωστό για τις θεραπευτικές και αναζωογονητικές του ιδιότητες, αποτελώντας τη βάση όλων των προϊόντων μας.

Τα Ορυκτά

Ενεργά συστατικά

Η καρδιά των προϊόντων Rivage είναι τα ενεργά συστατικά μας. Κάνουμε επιλεκτική χρήση από 64 φυσικά συστατικά και τα αναμειγνύουμε προσεκτικά με τα άλατα και τη λάσπη από τη Νεκρά Θάλασσα για να προσφέρουμε εξαιρετικά αποτελέσματα. Τα ενεργά εκχυλίσματα βοτάνων που συλλέγουμε από όλο τον κόσμο προσφέρουν αποτελεσματικές φυσικές θεραπείες για τις συνήθεις παθήσεις της επιδερμίδας. Τα βότανα και τα φυτικά εκχυλίσματα χρησιμοποιούνται εδώ και αιώνες για θεραπευτικούς λόγους και σήμερα τα συνδυάζουμε με τα μοναδικά ορυκτά από τη Νεκρά Θάλασσα.